Росіяни розстріляли на Каховському водосховищі човен з людьми, які намагались втекти з Херсонщини

Дата: 07 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти розстріляли човен з людьми, які пливли через Каховське водосховище. 

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко

Фото: телеграм-канал Антона Геращенка

Група з 14 осіб, серед яких були троє дітей, намагалась втекти з села Першотравневе на Херсонщині. Розстріляний човен знайшли у районі села Мар’їнське Дніпропетровської області. 

Геращенко з посиланням на дані МВС розповів, що росіяни накрили людей артилерійським вогнем та “градами” за 70 метрів від берега.

Внаслідок цього загинули троє дорослих та 13-річна дитини. Одна з загиблих була адвокаткою, на березі знайшли її посвідчення. Фотографії посвідчень та документів ймовірно загиблих Геращенко опублікував у телеграм-каналі. 

Інших постраждалих внаслідок обстрілу доправили до лікарні з осколковими пораненнями різного ступеня. 

Офіційного повідомлення щодо випадку на сторінках поліції Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей, попри посилання Геращенка на дані МВС, знайти не вдалось. Геращенко не уточнив, коли саме трапилась подія. 

Нагадаємо, що на початку березня у “Енергоатомі” повідомляли, що росіяни замінували узбережжя Каховського водосховища, що межує із Запорізькою атомною електростанцією.

Також на Дніпропетровщині жителям територіальних громад Нікопольського району наприкінці березня заборонили вихід на водне дзеркало Каховського водосховища на будь-яких плавзасобах. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter