Росіяни почали обстрілювати Маріуполь з кораблів

Дата: 20 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти обстріляли Маріуполь з чотирьох кораблів. 

Про це повідомили у полку “Азов”. 

Ілюстративне зображення наслідків російських обстрілів у Маріуполі. Фото: телеграм-канал mariupolnow

Своє повідомлення українські захисники опублікували о 12 годині. У “Азові” наголосили, що ворог продовжує цинічно руйнувати Маріуполь використовуючи весь доступний йому арсенал. 

“Після авіації, артилерії, різних систем та танків російські окупанти нищать місто важким озброєнням бойових кораблів”, – йдеться у повідомленні. 

Сьогодні, 20 березня з Маріуполя проводять евакуацію до Запоріжжя.

Автобуси чекають людей на площі перед міським спорткомплексом у Бердянську з 9:30. Відправлення до Запоріжжя планувалось об 11 годині. В Бердянську також продовжують дозаправляти приватні авто маріупольців, які рухаються по маршруту евакуації. Заправити своє авто, як наголошувала міністека реінтеграції Ірина Верещук, можна за адресами: вулиця Кабельщиків, 132а та Мелітопольське шосе, 87б

Також організували транспортування до Запоріжжя тих маріупольців, які дістануться до Мангуша.

Напередодні, 19 березня на маріупольську школу мистецтв російські окупанти скинули бомби. У підвалі зруйнованого приміщення ховалися мирні мешканці, наразі ці люди перебувають під завалами.

Нагадаємо, що окупанти почали депортувати до Росії деяких жителів Маріуполя. Спочатку, як розповів голова Донецької ОВА Павло Кириленко, людей відправляють у так звані фільтраційні табори, перевіряють телефони, відбирають українські документи, а після цього частині видають “окупантський аусвайс” і відправляють на територію країни-агресорки. 

Фотографія обкладинки: Getty Images

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter