Росіяни обстрілюють Донеччину з “Градів” і “Ураганів”, є загиблі та поранені

Дата: 01 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися
За минулу добу, 30 вересня, унаслідок обстрілів з боку російських військ загинули четверо жителів Донецької області і ще шестеро людей отримали поранення.
 
Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.
Наслідки обстрілів Донеччини російськими військовими.

“За 30 вересня росіяни вбили 4 мирних жителів Донеччини: 2 у Максимільянівці, 1 у Бахмуті та 1 у Святогірську. Ще 6 людей отримали поранення”, – зазначив посадовець.

Також поліція Донеччини повідомила, що російські військові застосовують проти мирного населення міномети, РСЗВ “Ураган”, “Град”, артилерію.

“Армія РФ вдарила по містах Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Сіверськ, Костянтинівка, Вугледар, Красногорівка, смт Північне, селах Новокалинове, Карлівка, Максимільянівка, Бердичі. Знищено та пошкоджено 23 цивільних об’єкти – 14 житлових будинків, дитячий садок, магазин, гаражі, господарча споруда, автомобіль”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, зранку 28 вересня росіяни вдарили по школі в селі Миколаївка на Донеччині, де ховалися від обстрілів 12 людей. Крім того, за добу в області загинуло п’ять мирних жителів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter