Росіяни обстріляли Нікополь та Павлоград, є поранений

Дата: 29 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти обстріляли 29 березня Нікополь та Павлоград на Дніпропетровщині. 

Про це повідомили в ДСНС. 

Ілюстративне зображення. Фото: dnipro.depo.ua

Російські ракети влучили на територію фермерського господарства Новомосковського району. Внаслідок цього там залишилася пошкодженою будівля та техніка. Також одна людина отримала поранення.

Ще два вибухи через ракетний обстріл сталися в Павлограді. Там пошкодило дорожнє покриття віадука. Нині рух автотранспорту тимчасово припинений, а дорожники працюють над відновленням полотна. 

Окрім цього, росіяни поцілили на територію Нікопольського району. Там потерпілих нема. 

Минулої доби рятувальники на Дніпропетровщині загалом здійснили 109 оперативних виїздів, зокрема для ліквідації 73 пожеж. Також у регіоні виявили один вибухонебезпечний предмет. Врятувати вдалося двох людей. 

Нагадаємо, що вранці 29 березня окупанти обстріляли Миколаїв. Під завалами будівлі ОДА нині знайшли вже 17 потерпілих, однак пошуки продовжуються. 

Нагадаємо, що в Україні запрацювала коаліція з документування воєнних злочинів “Україна. П’ята ранку / Ukraine 5 AM Coalition”, до складу якої ввійшли 16 українських правозахисних організацій, зокрема й Центр прав людини ZMINA.

Про типи воєнних злочинів, які вже зафіксували правозахисники та урядові організації, ви можете прочитати за покликанням, а також за тегами міжнародні злочини та #PutinWarCrimes.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter