Росіяни обстріляли Львівщину: влучили в адмінбудівлю, відомо про одного загиблого

Дата: 31 Березня 2024
A+ A- Підписатися
31 березня вранці війська РФ вчергове обстріляли Львівську область, унаслідок чого зруйнована адміністративна будівля. Через обстріл загинув чоловік, під завалами можуть бути ще люди.
 
Про це повідомив керівник ОВА Максим Козицький.
 
Ілюстративне фото

“Під час повітряної тривоги, яка тривала з 05:01 по 06:27, ворог атакував крилатими ракетами той самий обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині, який був його ціллю 24-го та 29 березня”, — йдеться у повідомленні.

Унаслідок обстрілу зруйнована адмінбудівля. На місці була пожежа, яку вогнеборці оперативно загасили. 

За даними ОВА, загинув один чоловік. Рятувальники розбирають завали, під якими ще можуть бути люди.

Як повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук у ніч на 31 березня сили протиповітряної оборони збили 9 із 14 крилатих ракет, а також 9 із 11 ударних безпілотників типу Shahed, якими російські окупанти намагалися атакувати Україну.

На Одещині вдалося збити всі дрони, але падіння уламків спричинило пожежу на одному з енергооб’єктів області. Через це кілька населених пунктів залишилися без електроенергії.  Пожежу вже загасили, люди не ушкоджені. 

По Херсонщині, окрім безпілотників, окупанти паралельно застосували балістику та керовану авіаційну ракету. Поцілили по законсервованому агропідприємству. Люди не постраждали, розповіли Сили оборони Півдня.

Нагадаємо, у ніч на 24 березня росіяни здійснили чергову масовану атаку на Україну, запустивши крилаті ракети з 14 бортів Ту-95МС і дрони-камікадзе.

На Львівщину ворог скерував близько 20 ракет і сім дронів Shahed. Безпілотники влучили в обʼєкт критичної інфраструктури, виникла пожежа.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter