Росіяни обстріляли Харків ракетами С-300, одна людина отримала поранення

Дата: 08 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У ніч на 8 жовтня з території РФ російські військові обстріляли Харків ракетами С-300. Внаслідок атаки ворога постраждав один з лікувальних закладів міста, а також поранений місцевий мешканець.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Наслідки ракетного обстрілу Харкова. Архівне фото

Після опівночі загарбники завдали чотирьох ударів по Салтівському району та один по Основʼянському.

Ракети типу С-300 були запущені з російського Бєлгорода.

“У Харкові після півночі окупанти нанесли ракетні удари по Салтівському та Основ’янському районах. Чоловік 45 років отримав осколкові поранення, його стан середній”, йдеться у повідомленні.

Унаслідок обстрілів пошкоджений спорткомплекс, нежитлові приміщення, господарчі споруди, автомобілі, гаражі, є влучання на відкритих територіях. Рятувальники ліквідували кілька пожеж.

Також Синєгубов зазначив, що по області окупанти завдавали ударів по Куп’янському, Богодухівському, Харківському та Ізюмському районах.

Раніше, о 01:14 ночі мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що російська армія здійснила ракетний обстріл центральної частини міста.

“Обстріл центральної частини Харкова. Попередньо – ракетами… Після прильотів у центрі – пожежі. За попередньою інформацією, горить один із лікувальних закладів Харкова, а також нежитлова споруда”, – написав Терехов.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, всього протягом доби госпіталізували 6 людей: 1 чоловіка в Харкові, 1 постраждалий у Харківському районі, 4 в Ізюмському внаслідок підривів на мінах.

Нагадаємо, у ніч на 6 жовтня російські військові атакували Харків дронами-камікадзе. Росіяни завдали кілька ударів по промислових об‘єктах Основ’янського району.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter