Росіяни в Запорізькій області обстріляли ферму з худобою, загинула майже тисяча тварин

Дата: 31 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

Унаслідок російського обстрілу в Запорізькій області молочно-товарної ферми поранення отримали двоє працівників, а половина худоби загинула. 

Про це повідомив голова Запорізької ОДА Олександр Старух

Фото: фейсбук-сторінка Олександра Старуха

Обстріл трапився в ніч на 31 серпня за межами села Велика Білозерка зі степу, в районі полігону твердих побутових відходів. Росіяни поцілили у ферму під назвою “Росія”. 

Місцеві мешканці кажуть про щонайменше 10–12 прильотів по об’єктах ферми. Внаслідок атаки знищено 11 корпусів, доїльний зал і кормоцех. На фермі було майже 2 тисячі голів худоби, з яких близько половини під час обстрілу загинули. Точну кількість на фермі досі встановлюють. 

Фото: фейсбук-сторінка Олександра Старуха

Щодо постраждалих працівників, то чоловік отримав поранення від осколків скла та інших предметів, і його забрала швидка, а жінка отримала контузію й втратила слух, але швидка надала допомогу на місці. Стан госпіталізованого чоловіка медики оцінюють як задовільний. 

Нагадаємо, що нещодавно російські війська 14 годин обстрілювали місто Оріхів у Запорізькій області з реактивних систем залпового вогню і ствольної артилерії. Унаслідок цього двоє дітей трьох і шести років отримали контузії, а їхня матір – черепно-мозкову травму.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter