Росія через мобільні телефони стежитиме, як кримчани дотримуються самоізоляції

Дата: 13 Квітня 2020
A+ A- Підписатися

Окупаційна влада Криму спільно з ФСБ Росії та управлінням МВС Росії в Криму контролюватимуть людей, які перебувають на самоізоляції, за допомогою мобільних телефонів.

Про це на засіданні оперативного штабу із запобігання поширенню коронавірусної інфекції в Криму повідомив так званий “очільник” Криму Сергій Аксьонов, передає “Крим.Реалії“.

“Дякую колегам із ФСБ і МВС: ми домовилися щодо лінії контролю за всіма, хто на самоізоляції, через білінг, телефони. У Санкт-Петербурзі, в Калмикії колеги вже почали працювати. Сучасні технічні засоби дозволяють спокійно співробітникам [здійснювати контроль] без виходу додому. Я думаю, це розвантажить МВС, менше треба буде прямих контактів робити”, – сказав Аксьонов.

Він підкреслив, що електронну базу всіх, хто зобов’язаний перебувати вдома на самоізоляції, вже сформовано.

“За допомогою технічних засобів, за допомогою наших правоохоронців давайте [здійснювати] тотальний контроль за всіма, хто не має пересуватися містами”, – зазначив Аксенов.

Нагадаємо, станом на ранок 13 квітня в Криму зафіксували 37 кримчан, хворих на COVID-19. Одужали вже 12 станом на 11 квітня.

Під медичним наглядом через загрозу нової коронавірусної інфекції перебуває 2 691 особа, водночас знято зі спостереження за останню добу 327 осіб.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter