Російські військові впритул розстріляли жінку — СБУ

Дата: 17 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Російські військові впритул розстріляли українську жінку нібито через те, що її брат перебував у лавах полку “Азов” Нацгвардії України.

Перехоплену телефонну розмову щодо цього оприлюднила Служба безпеки України.

Джерело: ua.depositphotos.com

“Мобілізований росіянами з так званої “ЛНР” розповідає дружині про жорстоке вбивство його колегами українки: “…там баба лежит какая-то, …башка простреленная, лежит, дергается. В голове дырка… Позвали еще, он еще раз стрельнул, она еще лежит-дергается, он еще раз стрельнул… Все, говорю, ей пи*да”, — цитує СБУ розмову окупанта.

Єдиною провиною жінки нібито було те, що її брат служит в полку “Азов”, й вона, на думку окупанта, почала “х*йню какую-то пороть”.

Вояк начебто обурився поведінкою своїх співслуживців, проте жодним чином не завадив вбивству, а лише порадив хоч закопати вбиту.

 

У СБУ нагадали, що перехоплюють такі розмови загарбників і документують їхні злочини, щоб у подальшому покарати всіх винних у воєнних злочинах на території України.

Раніше ZNINA повідомляла про те, що СБУ опублікувала фрагмент перехопленої телефонної розмови російського військового з дружиною, в якій вона зі сміхом заохочує чоловіка “ґвалтувати українських баб”. Журналісти встановили фігурантів розмови та навіть поспілкувалися з ними.

Нагадаємо, що Коаліція правозахисних організацій “Україна. 5 ранку” збирає та систематизує воєнні злочини та злочини проти людяності під час російського вторгнення. Для майбутнього трибуналу правозахисники просять українців повідомляти про такі злочини у їхньому населеному пункті або районі на електронну адресу warcrimeSOS.UA@gmail.com.

Ознайомтеся з детальною пам’яткою фіксації доказів злочинів проти цивільного населення. 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter