Російські військові обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені, зруйновано інфраструктуру

Дата: 24 Червня 2022
A+ A- Підписатися

Військові РФ продовжують вбивати цивільних та нищити інфраструктуру на Донеччині – як на фронті, так і у відносному тилу.

Про це повідомляє голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Фото: Павло Кириленко

“Росіяни продовжують вбивати цивільних та нищити інфраструктуру на Донеччині – як на фронті, так і у відносному тилу. Усі воєнні злочини РФ ретельно фіксуємо. За все доведеться відповідати”, – зазначив він.

Костянтинівка зазнала ворожого ракетного удару, відомо про щонайменше одного загиблого цивільного, пошкоджено господарське приміщення тепломереж.

Також від обстрілу постраждали автомобілі рятувальників, які прибули для підвозу води жителям міста. Через бойові дії Костянтинівка досі залишається без централізованого водопостачання.

У Миколаївській громаді росіяни здійснили артобстріл Райгородка, є інформація про 2 загиблих та 1 пораненого.

У Мар’їнській громаді впродовж ночі тривали артилерійські та мінометні обстріли. У Максимільянівці снарядами пошкоджено дитячий садок, чотири житлові будинки, ще в трьох від обстрілів зайнялися пожежі. ЗСУ відбивають усі ворожі атаки на цьому напрямку.

Усього на Донеччині внаслідок повномасштабного російського вторгнення загинули 526 цивільних, поранено – 1362. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо, 22 червня військові РФ обстріляли 14 населених пунктів Донецької області. Росіяни вдарили по Донеччині ракетами ЗРС “С-300”, стріляли з реактивних систем “Смерч”, “Град”, “Ураган”, артилерії та танків. Внаслідок цього загинули чотири мирні жителі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter