Російські військові обстріляли Дніпропетровщину та зруйнували міст на Одещині

Дата: 27 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Унаслідок нічних обстрілів російських військових на Дніпропетровщині поранення дістав один чоловік, а зранку 27 квітня росіяни знову обстріляли міст через Дністровський лиман на Одещині. В результаті цього переправа зруйнована. 

Про це повідомили голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук та голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін

Наслідки обстрілу російських військових на Дніпропетровщині. Фото: голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул

У ніч на 27 квітня російські військові гатили з артилерії по декількох населених пунктах Криворізького району – Великій Костромці, Мар‘янському та Зеленодольській громаді. 

Влучили в трансформаторний енергоблок Зелендодольської ТЕЦ, внаслідок чого там стався витік мастила та почалася пожежа. Рятувальники декілька годин ліквідували загоряння, але відімкнення від електропостачання в регіоні не відбулося.

Один працівник підприємства отримав поранення: уламками скла потерпілому пошкодило обличчя. Нині чоловіка шпиталізували, його життю нічого не загрожує. 

За словами місцевих посадовців, на решті території Дніпропетровщини тихо й ворожих сил немає.

Щодо Одещини, то 26 квітня російські військові ракетами поцілили в міст через Дністровський лиман у Затоці.

Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Пізніше його відкрили для реверсного проїзду, а голова тамтешньої ОВА Максим Марченко зазначав, що ударами Росія намагалася відрізати частину регіону та створити напруженість на тлі подій у невизнаному Придністров’ї.

Зранку 27 квітня росіяни вдруге поцілили в міст: нині про потерпілих залізничників не повідомляли. Своєю чергою речник Одеської ОВА Сергій Братчук у коментарі “Суспільному” зазначив, що внаслідок обстрілу переправа зруйнована. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter