Російські війська завдали чергового масового ракетного удару по інфраструктурі України

Дата: 22 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Зранку 22 жовтня війська РФ завдали масового ракетного удару по Україні. Ракети влучали переважно в обʼєкти енергетичної інфраструктури. У Луцьку є постраждалий. 

Про це повідомляють голови ОВА та мери міст.

Фото з відкритих джерел

У Волинській області росіяни вдарили по обʼєкту критичної інфраструктури Луцька. Частина міста опинилася без світла, енергетики працюють над відновленням. Ударною хвилею пошкоджено приватний будинок, одна цивільна особа постраждала.

У Рівненській області також ракети прилетіли по обʼєкту критичної інфраструктури обласного центру. Мер міста Олександр Третяк зазначив, що, попередньо, ніхто не постраждав. На місці всі служби і зараз працюють над відновленням електроенергії.

Росіяни вдарили ракетами і по енергообʼєкту в Хмельницькому. Місто лишилося без світла, а жителів закликали запастися водою.

В Одеській області винищувач збив ворожу ракету, разом з тим, в окремих населених пунктах зникло світло.

Водночас у Київській, Львівській та Чернівецькій областях спрацювали сили ППО. На Київщині збита ракета впала в лісі, а в Чернівецькій області — в озеро. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що кілька ракет, які летіли на столицю, збила протиповітряна оборона.

Нагадаємо, за минулу добу унаслідок обстрілів Донеччини з боку військ РФ зруйновано та пошкоджено 45 цивільних об‘єктів – 30 житлових будинків, господарчу споруду, гаражі, автомобілі. Крім того, у Бахмуті росіяни вбили трьох цивільних мешканців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter