Російські війська обстріляли Станіслав на Херсонщині, щонайменше двоє людей зазнали поранень

Дата: 01 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися
1 жовтня близько 04:00 російські війська обстріляли місто Станіслав на Херсонщині, через обстріл постраждали двоє чоловіків.
 
Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Фото: Нацполіція

Постраждалих доставили до лікарні. Інформація про руйнування встановлюється, зауважив голова ОВА.

Раніше речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков повідомляв, що цієї ночі в Станіславові під обстрілами постраждали четверо людей.  Ще одна людина перебуває під завалами.

За словами Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, будівлю навчального закладу, стадіон, територію заводу та гаражного кооперативу у Херсоні, магазин, територію навчального закладу та об’єкт критичної інфраструктури у Херсонському районі, а також 5 обʼєктів соціальної сфери у Бериславському районі.

“За минулу добу противник здійснив 102 обстріли, випустивши 560 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, авіації та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 27 снарядів”, – зазначив посадовець.

Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Нагадаємо, у ніч проти 1 жовтня війська РФ масовано атакували Україну ударними безпілотниками. Сталося влучання по промисловій інфраструктурі в місті Умань на Черкащині та по цивільній інфраструктурі у Кривому Розі. В Умані відомо про одного пораненого.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter