Російські війська обстріляли Нікополь: є загиблий та поранені

Дата: 06 Січня 2024
A+ A- Підписатися
Зранку 6 січня російська армія завдала артилерійського удару по Нікополю на Дніпропетровщині. Через обстріл загинув 45-річний чоловік. Також є поранені.
 
Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.
 
Наслідки російського обстрілу Нікополя. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Росіяни вбили 45-річного чоловіка. Та поранили 16-річну дівчинку і чоловіка 66 років. Це сталося вранці. Ворог вдарив артилерією по Нікополю… Інформація щодо наслідків обстрілу ще уточнюється”, – зазначив посадовець.

Він додав, що в Нікополі пошкоджені 13 приватних будинків та 6 господарських споруд. Зачепило кілька авто, лінії електропередач, газогін.

Наслідки російського обстрілу Нікополя. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Раніше в ОВА повідомляли, що ввечері 5 січня російські війська вкотре обстріляли Нікопольщину. З важкої артилерії вдарили по Марганецькій громаді. Люди не постраждали. Ніч у всіх районах області була тихою. Минулося без російських атак.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу 4 січня російськими військовими Нікополя на Дніпропетровщині поранення дістали двоє цивільних.

Нікопольський район розташований на правому березі висохлого після підриву росіянами дамби Каховської ГЕС водосховища. Регіон росіяни обстрілюють, наприклад, з тимчасово окупованого Енергодара та ЗАЕС на протилежному березі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter