Російські окупанти вивозять награбоване майно з телеканалу “Суспільне Херсон”

Дата: 21 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти, які захопили телеканал “Суспільне Херсон” і на його базі відкрили пропагандистський телеканал “Таврія”, тікають з Херсона на лівобережну частину Херсонщини. Викрадений автомобіль із майном “Суспільного” переправляли через Дніпро.

Про це пише ДМ “Суспільного”.

Фото: ДМ “Суспільного”

Окупанти розграбували майно “Суспільного” і хотіли переправити його через Дніпро разом з автомобілем “ГАЗель”. Проте Збройні сили України не дали їм цього зробити.

Згодом на проросійському херсонському телеграм-каналі опублікували фотографії обстріляного автомобіля. 

Як зазначають у “ДМ Суспільного”, награбоване переправляв російський пропагандист, колишній працівник каналу RT Олег КлоковВін допомагав окупаційній адміністрації робити у Херсоні пропагандистський телеканал. 20 жовтня Олег Клоков загинув в окупованому Херсоні на Антонівській переправі.

Співробітники “Суспільного Херсон” впізнали на фотографіях окупантів службовий автомобіль, завантажений майном “Суспільного”, яке знаходилося в кабінетах на каналі, а також коробки з архівними касетами.

Менеджер Херсонської філії “Суспільного” Михайло Сваричевський підтвердив, що викрадений автотранспорт належить їм.

Нагадаємо, будівлю філії “Суспільне Херсон” військові РФ захопили 2 березня, як тільки зайшли у місто. Там влаштували одну зі своїх штаб-квартир. Обладнання вивезли, кабінети “перевернули”, у дворі філії скупчувалася військова техніка. 3 березня біля філії очевидці побачили розтяжки.

Голова ОДА заявив про замінування міста і попередив про можливе використання приміщення філії для вкиду дезінформації. 3 березня близько 18-ї години окупанти захопили телевежу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter