Російські окупанти поранили чотирьох людей у Херсоні та двох – у Бериславі

Дата: 05 Листопада 2023
A+ A- Підписатися
Армія російських окупантів продовжує обстрілювати Херсон. Удень 5 листопада внаслідок влучання по житлових будинках міста поранення отримали чотири людини. А в Бериславі окупанти скинули вибухівку з дрона, там поранені двоє цивільних.
 
Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.
 
Наслідки удару окупантів по Херсону. Джерело: ДСНС

Зазначається, що військові РФ атакували один з мікрорайонів Херсона, влучивши в житлові будинки. Рятувальники, прибувши на місце влучання, пожежі не виявили.

“В житлових будинках дістали поранення четверо людей, їм надана медична допомога”, – поінформували у рятувальній службі.

Крім того, за даними Херсонської ОВА, удень 5 листопада російські війська скинули з дрона вибухівку поблизу продуктового магазину в Бериславі. Постраждали дві людини.
 
“Російська армія з безпілотника вдарила по Бериславу. Близько 15:00 окупанти скинули вибуховий предмет біля продуктового магазину. Постраждали двоє людей”, – йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що у 61-річного чоловіка діагностували поранення руки, а у 53-річного – травми ніг. Постраждалі знаходяться у лікарні, де медики надають їм допомогу.
 
Нагадаємо, що 5 листопада під час обстрілу армією РФ Дніпровського району Херсона постраждав літній чоловік.
 
Раніше ZMINA повідомляла, що впродовж доби 4 листопада війська окупантів 100 разів обстріляли Херсонщину, внаслідок цього загинули двоє людей, ще шестеро зазнали поранень.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter