Російська “влада Криму” просить туристів поки не їхати на півострів

Дата: 09 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

Так звана влада Криму просить туристів утриматися від поїздок на півострів в найближчі дні.

Про це йдеться в повідомленні на сайті підконтрольній Кремлю адміністрації Керчі.

“Керченська поромна переправа працює з піковим навантаженням. У зв’язку з великим напливом туристів адміністрація міста попереджає про можливі черги на лінії Крим – Кавказ до 10 годин”, – йдеться в заяві.

Нагадаємо, 7 серпня Кримська правозахисна група заявила, що до Керчі з Росії через поромну переправу прибула велика кількість військової техніки.

З ранку 7 серпня російські служби на території анексованого Криму з невідомих причин перестали пропускати автотранспорт і пасажирів на територію півострова. Через кілька годин російська сторона відновила пропуск у Джанкої (“Чонгар”). Напруженість і частково перекриті пункти пропуску на адмінкордоні зберігалися і 8 серпня.

8 серпня жителі півострова стали повідомляти про встановлення блокпостів по всьому Криму. Пізніше з’явилася непідтверджена інформація про те, що на півострові йдуть пошуки втікачів дезертирів зі зброєю.

Голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв вважає, що згадані події пов’язані із проведенням Росією військових навчань “Північний Кавказ 2016”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter