Російська армія обстріляла Херсонщину, є поранені

Дата: 28 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися
Російські війська завдали удару по селу Іванівка в Херсонській області. Унаслідок обстрілу постраждали чоловік та жінка.
 
Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.
 
Наслідки обстрілу Херсонщини військами РФ. Фото: Нацполіція

“Російська армія обстріляла Іванівку, – постраждали двоє людей. Окупанти вкрили вогнем населений пункт біля 12:30. Поранення отримав 40-річний чоловік та 60-річна жінка”, – йдеться у повідомленні. 

Постраждалих доставили до медзакладу. Лікарі проводять обстеження та надають потерпілим допомогу, зазначили в Херсонській ОВА.

Також за словами голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна починаючи з вечора 27 жовтня, росіяни скинули на Херсонщину 24 керовані авіабомби.

“Відомо про одну поранену в Козацькому. Наслідки інших “прильотів” – зʼясовуємо. Також через нещодавні удари пошкоджено лінії електропередач. Без світла залишаються Хрещенівка, Шевченківка та Петрівка Нововоронцовської громади”, – зазначив чиновник.

Нагадаємо, вранці 28 жовтня війська РФ завдали удару по Корабельному району міста Херсон – одна людина зазнала поранень. Крім того, за минулу добу через російські обстріли поранень зазнали одинадцятеро мирних жителів Херсонщини.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter