Родичі матросів із крейсера “Москва” повідомляють про їхнє зникнення

Дата: 18 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Моряки, які були членами екіпажу крейсера “Москва”, зникли безвісти після того, як флагман флоту РФ пішов на дно. Про це в соцмережах почали писати їхні родичі. Повідомлення з’являються попри заяви міноборони Росії про те, що екіпаж встигли евакуювати.

Про це повідомляє видання Meduza.

Фото OSINTTECHNICAL із Twitter

Зокрема, батько одного із загиблих моряків Дмитро Шкребець повідомив, що його син Єгор проходив строкову службу на крейсері й після загибелі корабля його внесли до списків “зниклих безвісти”.

Мого сина-строковика, як мені повідомили безпосередні командири крейсера “Москва”, серед загиблих і поранених не зазначено і внесено до списку зниклих безвісти. Хлопці, зник безвісти у відкритому морі?! Після моїх спроб уточнити дані про подію командир крейсера та його заступник перестали виходити на зв’язок. Я спитав прямо, чому ви, офіцери, живі, а мій син, солдат строкової служби, загинув?” – написав Шкребець.

За словами батька окупанта, його сина призвали на військову службу 2 липня 2021 року і на крейсері “Москва” він служив корабельним коком.

Крім того, ще одна жінка повідомила в соцмережі, що її син Марк Тарасов також зник безвісти на крейсері “Москва”.

За інформацією видання “Агентство”, Тарасова призвали наприкінці минулого року, він вирушив на службу 15 грудня. 

Нагадаємо, увечері 13 квітня стало відомо, що українськими протикорабельними ракетами “Нептун” підбили флагман Чорноморського флоту РФ ракетний крейсер “Москва”. Після цього крейсер із 16 крилатими ракетами вийшов з ладу та затонув.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter