“Рівність для всіх”: у Приватбанку зʼявилися нові обкладинки для діджитал-карток

Дата: 07 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Тиждень тому завершився Прайд-місяць, але заходи на підтримку рівних прав все ще тривають. Так, Приватбанк презентував нову колекцію обкладинок для діджитал-карток під назвою “Рівність для всіх”. 

Про це повідомляє науково-популярний ресурс “Гендер в деталях”.

Фото: “Гендер в деталях” / Oleksandr Grekhov

“Рівність – це основа вільного, сильного та демократичного суспільства. Ця серія розроблена ПриватБанком в підтримку свободи та прав людини разом з експертним ресурсом “Гендер в деталях” та ілюстратором Олександром Греховим”, – йдеться у повідомленні.

Встановити обкладинки можна у застосунку Приват24. Ексклюзивні дизайни розроблені для карток платіжних систем Mastercard та Visa.

Фото: “Гендер в деталях” / Oleksandr Grekhov

Раніше ZMINA писала, що у червні до Прайд-місяця долучилися й відомі українські компанії, зокрема й оператори мобільного звʼязку. Так, Kyivstar приміряв на свій логотип веселковий принт. Оновив фон логотипа і Vodafone. Крім того, у твіттері оператор додав понад 10 дописів на підтримку ЛГБТ-людей, серед яких веселкові гіфки, жарти та побажання користувачам. 

Тим часом Lifecell опублікував пост підтримки. У коментарях до нього оператор також додав: “Ми всі різні, але нас об’єднує одна спільна любов до України. Працюємо заради перемоги і заради тих, кого ми любимо!”.

Окрім мобільних операторів, до підтримки Прайд-місяця у соцмережах долучилися “Укрпошта”, Мережа Ланет, Музей Ханенків та інші установи й організації. 

Нагадаємо, що у червні 2021 року ПриватБанк вже випускав банківські картки на підтримку ЛГБТ-спільноти. Тоді клієнти банку могли вибрати два дизайни для своєї картки Mastercard – у кольорах веселки з написом “Рівність прав”, а також у білих тонах, де людина в натовпі тримає плакат “Ми всі люди”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter