Разумков вважає, що Україна не готова до легалізації марихуани, зброї та секс-роботи

Дата: 07 Вересня 2020
A+ A- Підписатися

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що українське суспільство не готове до легалізації короткоствольної зброї, секс-роботи та легких наркотиків.

Про це він розповів в інтерв’ю “Українським новинам”.

Разумков не підтримує ідеї легалізації марихуани, адже, за його словами, сам він ніколи не вживав наркотичних речовин. 

“Не підтримую цю ідею. Я сам ніколи не вживав, і якщо ми говоримо про медичні цілі, то в нас дуже часто під красивою вивіскою з’являються погані ідеї. Тому не підтримую”, – відповів спікер на запитання журналіста медіа. 

Щодо легалізації секс-роботи, то Разумков відповів, що українське суспільство також не готове до цього: 

“Вважаю, що це не для українських реалій. Не думаю, що ментально, релігійно та історично українське суспільство буде готове до легалізації цієї сфери послуг”.

Не готове українське суспільство, на думку Разумкова, й до легалізації короткоствольної зброї. 

Нагадаємо, що вже не перший рік в Україні активно виступають за легалізацію канабісу, що досі входить до переліку наркотичних засобів, відповідно до якого його використання в країні заборонено навіть у медичних і дослідницьких цілях. 

ZMINA неодноразово розповідала про те, чому в Україні слід легалізувати канабіс у медичних цілях. Наш кореспондент спеціально сходив на “Конопляний марш” та поспілкувався з його учасниками, серед яких були військові, школярі та люди з інвалідністю.

У 2018 році низка країн у світі легалізувала марихуану: у Британії, наприклад, цьому процесу допоміг 12-річний хлопець на ім’я Біллі, а в Канаді посадовці в такий спосіб вирішили впоратися з чорним ринком наркотиків, адже, згідно зі статистикою, жителі країни щорічно витрачають на купівлю марихуани мільярди доларів.

Щодо легалізації секс-роботи раніше висловлювався ексгенпрокурор Юрій Луценко. Він підтримав цю ідею, адже, на його думку, зазначена сфера є джерелом величезної корупції в силовиків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter