Путін закликає російські компанії заходити до Криму

Дата: 18 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Президент Росії Володимир Путін вказав про можливість, на його думку,та для великих російських компаній почати роботу в Криму на тлі запроваджених санкцій проти РФ.

Про це повідомляють “Ведомости”.

Джерело: REUTERS

На переконання Путіна, який розпочав невиправдану повномасштабну війну в Україні, що супроводжується масовими воєнними злочинами та злочинами проти людяності, проти цивільного населення, санкції проти РФ відкривають “нові можливості“.

“Зараз є всі умови для того, щоб великі російські бізнес-структури, які, скажемо прямо, раніше побоювалися якихось санкційних заходів, – тепер їм нічого боятися”, – заявив він.

Нагадаємо, Верховна Рада офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. Міжнародні організації визнали окупацію Криму незаконними і засудили дії Росії. Російському бізнесу заборонено перетинати державний кордон України і вести економічну діяльність в тимчасово окупованій Автономній Республіці Крим. Україна та країни Заходу запровадили низку економічних санкцій проти російських підприємств, які порушують українське законодавство. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter