Пункти пропуску на адмінкордоні з Кримом недостатньо освітлені

Дата: 10 Червня 2015
A+ A- Підписатися

На пунктах пропуску на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом недостатньо освітлення, не вистачає комфортних місць очікування та державної символіки.

Як повідомили порталу “Крим. Реалії” у прес-службі Державної служби України з питань Криму і Севастополя, голова служби Аслан Омер Киримли перевірив пункти пропуску на адміністративному кордоні Криму і Херсонської області.

Своєрідна оперативна моніторингова місія підтвердила – умови для громадян тут могли би бути кращими, а нарікання громадян мають під собою підстави“, – йдеться в повідомленні.

У переліку претензій, визначених Держслужбою – відсутність освітлення, комфортних упорядкованих місць очікування з відповідними санітарно-гігієнічними нормами. Також зазначено, що на пунктах недостатньо державної символіки і вона вимагає оновлення.

Коментуючи свій візит, голова Держслужби з питань Криму і Севастополя наголосив на необхідності підвищення стандартів пунктів пропуску на в’їзді в Крим.

За його словами, в деяких пунктах, наприклад, в Каланчаку, ситуація відрізняється в кращий бік, однак стандарти необхідно підвищувати, особливо в літній період, коли багато громадян хочуть відвідати своїх родичів, найчастіше подорожуючи з дітьми.

Нагадаємо, уряд затвердив “Порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї”, а також визначив пункти пропуску з прикордонним та митним контролем. Будуть працювати три контрольні пункти для автомобільного сполучення (Каланчак, Чаплинка, Чонгар) та чотири пункти для залізничного (Херсон, Мелітополь, Вадим, Новоолексіївка).

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter