Професор Володимир Воровка, якого нещодавно викрали у Мелітопольському районі, хворіє на діабет

Дата: 18 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

Доктор географічних наук Володимир Воровка, якого нещодавно викрали невідомі у військовій формі, має серйозні проблеми зі здоров’ям. На момент зникнення науковець проживав в одному з селищ Мелітопольського району.

Про це ZMINA розповіли власні джерела.

Володимир Воровка. Джерело: телеграм-канал “Викрадені мелітопольці”

Перед вторгненням лікарі діагностували у Володимира початкову стадію цукрового діабету. У нього в крові був підвищений рівень глюкози”, – розповіли наші джерела.

За словами нашого співрозмовника, професор Володимир Воровка також страждає на гіпертонію та хронічний бронхіт. 

У нього часто підіймається тиск, тому він обов’язково має стежити за цим. Володимир щоденно приймає відповідні ліки, які йому призначає лікар. Окрім цієї хвороби, він ще страждає на хронічний бронхіт, який найчастіше проявляється у прохолодну пору року. Тобто йому в жодному разі не можна довго перебувати в холодних приміщеннях”, – додає наш співрозмовник.

На думку нашого джерела, невідомо, чи зміг науковець під час його викрадення взяти з собою ліки.

Володимир невідомо де, і в яких умовах  утримують його вже шосту добу поспіль. Тому важко сказати, чи забезпечують його необхідними ліками. Звісно, виникають деякі побоювання щодо його стану здоров’я”, – пояснює співрозмовник видання.

Нагадаємо, 52-річний Воровка до початку вторгнення працював викладачем Мелітопольського педагогічного університету імені Богдана Хмельницького й завідувачем кафедри екології та раціонального природокористування.

13 грудня близько 5.30 до будинку Володимира Воровки під’їхало три автівки та мікроавтобус. З них вийшли люди у військовій формі, які зайшли до будинку. Всередині вони перебували майже півтори години. Близько 7-ї години вони вивели Володимира з будинку та відвезли у невідомому напрямку.  Як зазначають свідки, в день зникнення Володимира невідомі  навідувались не лише до нього, але й до інших будинків. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter