Принц Вільям пообіцяв знятися для британського гей-журналу

Дата: 15 Червня 2016
A+ A- Підписатися

Принц Вільям має намір знятися для провідного британського гей-журналу Attitude.

Про це повідомляє британське видання Mirror.

За даними видання, Герцог Кембриджський повідомив про свій намір під час відвідування з дружиною Кейт Міддлтон посольства США, де вони висловили співчуття жертвам стрілянини в гей-клубі в Орландо.

Принц сказав працівнику посольства, що його фото з’явиться в щомісячному гей-виданні, яке виходить у середу.

Керуючий директор Attitude Майк Баклі підтвердив виданню інформацію, додавши, що незабаром журнал зробить «цікаве оголошення».

Принц з дружиною підписали книгу співчуттів жертвам стрілянини у нічному гей-клубі в Орландо.

Журнал Attitude виходить у Великобританії з 1994 року. Як повідомляється на сайті видання, Attitude є найпопулярнішим журналом для геїв в Європі. У різний час для його обкладинки знімалися такі знаменитості, як Мадонна, Тоні Блер, Деніел Редкліфф, Хіт Леджер, Саша Барон Коен, Девід Кемерон і Девід Бекхем, Гері Барлоу і Ліам Пейн.

Нагадаємо, у ніч на 12 червня син вихідців з Афганістану Омар Матін напав на нічний гей-клуб Pulse в Орландо, штат Флорида. Нападник, озброєний гвинтівкою і пістолетом, закрився в клубі разом з кількома заручниками. Через кілька годин підозрюваний був ліквідований, заручники звільнені. В результаті загинули 50 людей, включаючи самого злочинця, ще 53 отримали поранення.

Пізніше відповідальність за подію взяла на себе міжнародна терористична організація «Ісламська держава», заявивши, що чоловік, який атакував гей-клуб, був його бійцем.

Водночас, ФБР не встановило прямого зв’язку між ІДІЛ і Матіном.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter