Пресофіцерка ДПСУ похизувалася відпочинком у Парижі: у відомстві заявили, що ухвалять рішення щодо її подальшої служби

Дата: 09 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Державна прикордонна служба (ДПСУ) ухвалить рішення щодо подальшого проходження служби та виконання обов’язків за посадою пресофіцерки Південного регіонального управління Іванни Плантовської, яка продемонструвала на особистих сторінках у соцмережах світлини з відпочинку в Парижі під час зустрічі Нового року.

Про це сказав речник ДПСУ Андрій Демченко в коментарі УП.

Джерело: скриншот фейсбук-сторінки Іванни Плантовської / УП

Пресофіцерка виклала в соцмережі свої світлини з Парижа, де вона, вочевидь, зустрічала новий, 2023 рік. Це викликало шквал критики й навіть хейту на її адресу в соцмережах. Дописувачі обурювалися, що представник офіційної правоохоронної структури “хизується” своїм “люксовим” приватним життям у час, коли в України йде війна.

Після цього Плантовська закрила свої акаунти в соцмережах.

Демченко заявив, що “не має права коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного”. Проте водночас зазначив, що стосовно ситуації з пресофіцеркою Південного регіонального управління ДПСУ, військовослужбовиці з Одеси, у відомстві “відразу відреагували на це”.

“Рішення, зокрема, стосуватиметься і подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Все буде в рамках норм законодавства. Окремо можу зазначити: нам дійсно прикро, що в час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в наших лавах є і ті хто, більше приділяють увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж демонстрація якого суперечить моральним нормам і є неприйнятною під час війни. Все буде по справедливості”, – цитує УП слова речника ДПСУ.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що гурт Kalush та виконавець Skofka потрапили в гучний скандал через нову спільну пісню “Батьківщина”. Шанувальників обурили рядки: “Воля – це дівчина, що любить дім, тільки “руским” би не дала”. Такі слова спричинили хвилю критики та гостру дискусію в мережі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter