Пожежу в одеській психлікарні розслідують як умисне вбивство

Дата: 11 Червня 2019
A+ A- Підписатися

За фактом пожежі в Одеському обласному медичному центрі психічного здоров’я правоохоронці розпочали кримінальні провадження за двома статтями.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції. 

Поліцейські внесли дані до ЄРДР за статтями щодо умисного вбивства та порушень встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Як повідомляють правоохоронці, згідно з актом рятувальників, попередня причина загоряння – занесення вогню ззовні.

Наразі поліцейські проводять обшуки в адміністративному корпусі лікарні та в кабінетах трьох посадових осіб. Встановлюється наявність пожежно-технічної документації, яку планують вилучити для ретельного вивчення.

“Слідчими проведено первинний огляд місця події, опитані свідки з числа персоналу відділення, в якому відбулася пожежа, та інші працівники лікарні. Після ліквідації пожежі слідчо-оперативна група поліції продовжить свою роботу. Наразі місце події охороняється поліцейськими”, – розповіли в пресслужбі. 

Нагадаємо, що внаслідок пожежі в психіатричній лікарні №1 в Одесі загинули шість людей. Пожежа у відділенні на вулиці Академіка Воробйова спалахнула пізно ввечері 10 травня: займання сталося на території ветеранського відділення, а площа пожежі перевищила 500 квадратних метрів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter