Посадовець КМДА побив підлеглого, який втратив око на Майдані

Дата: 13 Грудня 2016
A+ A- Підписатися

В.о. директора Київського комунального підприємства “Київтранспарксервіс” Мельник Святослав 12 грудня образив та побив свого підлеглого Євгена Сагуйченка, коли останній прийшов із лікарняним та заявою на надання матеріальної допомоги.

Про це повідомляє “Ініціативна група постраждалих/поранених на Майдані” на своїй сторінці у Фейсбук.

За даними ініціативної групи, Євген був поранений під час акцій протесту на Майдані, нагороджений орденом президента “За мужність”. 

“Побиттю передували словесні образи з вуст Мельника, поміж яких було: “Чого вас на Майдані не добили!!!”. Саме побиття відбулося у присутності численних свідків”, – йдеться в повідомленні.

За даним ініціативної групи, після побиття Євген перебуває у лікарні швидкої допомоги. Він декілька разів втрачав свідомість, у нього попередньо діагностований струс мозку.  Крім того, одне око Євген втратив після тяжкого поранення під час Революції Гідності, а зір на друге око, після декількох ударів в голову від Мельника, ще не відновився.

“Ініціативна група постраждалих/поранених на Майдані” звертається до президента Петра Порошенка, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, Генерального прокурора Юрiя Луценка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Київського міського голови Віталія Кличка із вимогами:  взяти ситуацію під особистий контроль; негайно відсторонити від виконання обов’язків Мельника; провести ретельне розслідування та притягнути до кримінальної відповідальності директора КП “Київтранспарксервіс” Мельника Святослава, винного у образах та побитті майданівця Євгена Сагуйченка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter