Поліція повідомляє про збільшення кількості злочинів у столиці на 45%

Дата: 13 Квітня 2016
A+ A- Підписатися

У першому кварталі року столична поліція зафіксувала 30851 заяву про злочини, що на 45% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це було сказано під час наради Головного управління Національної поліції України під головуванням Хатіі Деканоїдзе, передає “УНІАН”.

“Аналізуючи ситуацію, можу сказати, що є низка проблемних моментів, на які необхідно звернути особливу увагу. Турбує збільшення кількості деяких видів злочинів: розбої, грабежі, крадіжки з автомобілів та угони транспортних засобів. Тому ми повинні виробити комплексний підхід для стабілізації криміногенної обстановки”, – підкреслила глава Національної поліції України.

У свою чергу начальник столичних поліцейських Андрій Крищенко розповів про тенденції зростання окремих злочинів.

“Протягом останніх трьох років дійсно констатуємо зростання деяких правопорушень. Ми неодноразово говорили і про причини: це і проведення антитерористичної операції, і суспільно-економічна ситуація в державі, і збільшення кількості населення в столиці, і переформатування системи. А тому, з огляду на ситуацію, постійно тримаємо руку на пульсі і вживаємо необхідних заходів для попередження і оперативного розкриття правопорушень всіх видів”, – зазначив Крищенко.

Деканоїдзе закликала поліцейських виробити комплексний підхід для стабілізації ситуації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter