Подружжю з США, яке роками тримало в неволі 13 дітей, загрожує довічне ув’язнення

Дата: 20 Січня 2018
A+ A- Підписатися

У Каліфорнії арештували подружжя після того, як поліція знайшла 13 людей, яких вони тримали в полоні у себе вдома: декого приковували до ліжок ланцюгами та замками.

Будинок подружжя Турпінів

Як повідомляє ВВС Україна, 57-річному Девіду Турпіну та 49-річній Луїзі Турпін висунули звинувачення в тортурах і жорстокому поводженні. Їм загрожує довічне позбавлення волі.

13 людей віком від 2 до 29 років знайшли у будинку в Перрі, містечку у 95 км на південний схід від Лос-Анджелеса. Усі вони є братами та сестрами. В прокуратурі Ріверсайду заявили, що подружжя утримувало своїх дітей прикованими до ліжок в якості покарання і не дозволяли їм митися частіше, ніж раз на рік. Усі 13 дітей страждали від недоїдання, внаслідок чого у деяких розвинулися порушення розумових здібностей. Найстарша з утримуваних зараз важить всього 37 кілограмів.

Поліція дізналася про злочин після того, як одній з жертв вдалося втекти та зателефонувати до екстреної служби “з пристрою, який вона знайшла у будинку”, — повідомили у відділку поліції Ріверсайд. Дівчина планувала свою втечу два роки. Разом з нею втекла ще одна дитина, але злякавшись, повернулася додому. Постраждала розповіла поліції, що 12 її братів і сестер насильно утримують їхні батьки.

Коли до будинку прибули офіцери, вони знайшли дітей “у темному приміщенні з неприємним запахом”, до ліжка були прикуті троє з них. Батьки не змогли логічно аргументувати причину їх утримання в таких умовах. Поліцейські були “шоковані”, виявивши, що семеро з тих, кого утримували в будинку, насправді були дорослими людьми віком від 18 до 29 років.

Усі постраждалі зараз проходять лікування в місцевих лікарнях. Тепер Девід Турпін та Луїза Турпін повинні з’явитися в суді для пред’явлення офіційних звинувачень.

Один з сусідів подружжя розповів, що сімейство Турпін “було тим типом людей, про яких ви насправді нічого не знаєте”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter