Підліток у Криму розповів про те, як поліцейські три години вибивали з нього свідчення

Дата: 18 Лютого 2020
A+ A- Підписатися

У Криму 17-річний хлопець заявив про катування з боку поліцейських міста Саки.

Про це повідомляє “Крим.Реалії”.

Сервер Расильчак – учень одинадцятого класу однієї з кримських шкіл. У ніч із 28 січня 2020 року він разом з батьком, другом і дівчиною поїхав до Сімферополя. Дорогою вони зробили зупинку в Саках, виїхали на трасу, після чого їхній автомобіль зупинили співробітники поліції. Одразу після цього до них під’їхав інший автомобіль, з якого вийшли люди в цивільному та витягли всіх з машини.

“Я в шоці, не розумію, що відбувається. Пізніше під’їжджає ще одна машина, вже зі співробітниками поліції у формі, і нас всіх забирають у відділок. Перед тим як посадити мене в машину, один зі співробітників поліції бере мене за голову і з коліна вдаряє мені в пах. Відчуття були, звичайно, не дуже приємні”, – розповів хлопець.

Ніхто зі співробітників, за словами Расильчака, не пояснив причини зупинення та не назвався. Згодом хлопця відвезли до місцевого відділку та відвели в кабінет, де три години тримали в наручниках, били електрошокером по ногах, погрожували, що битимуть по статевих органах. Від підлітка вимагали зізнання проти його батька, друга і нього самого.
 
“Вони мені розповіли версію, що ми нібито вкрали гроші з “Мий сам”, є такі автомийки в Криму. А я взагалі не розумію, до чого автомийка. Ми на неї не заїжджали, тільки на заправку за водою. Може, ця автомийка там поруч була?” – наголошує хлопець.
 
За словами підлітка, силовики пошкодили йому палець на руці та вкрали в нього майже дві тисячі рублів. 

Хлопець упізнав трьох співробітників поліції, які його били, на фото, опублікованому на сайті міжмуніципального відділу МВС Росії “Сакський”. Після зняття побоїв Расильчак подав заяву до поліції Роздольненського району Криму. 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter