Підліткам у Росії на лекції показали фото мертвої свині, обгорнутої в український прапор

Дата: 01 Квітня 2023
A+ A- Підписатися

У російському місті Нижній Новгород студентам тамтешнього коледжу малого бізнесу на пропагандистській лекції показали світлину мертвої тварини, обгорнутої в український прапор. 

Про це повідомляють місцеві новинні сайти. 

Скриншот відео

Світлину показали на лекції “Розмови про важливе”. 

Цю “дисципліну” російська влада торік увела спочатку для школярів, невдовзі розширила її на студентів, а тепер “розмови” у Росії мають слухати й дорослі. Посадовці радили їм ходити на заняття до школярів, але тепер “урок” транслюють зранку по телебаченню щопонеділка. 

У столиці РФ в одну зі шкіл як лектор приходив пропагандист Дмитро Кисельов. Інколи на заняття запрошують російських військових, які їздили вбивати українців. Так, ймовірно, сталось у коледжі у Нижньому Новгороді.

На відео, яке активно почали ширити у соцмережах, чоловік у військовій формі транслює пропагандистські наративи, а на екрані комп’ютера в цей час демонструють світлину вбитої свині, обгорнутої в український прапор. 

Судячи з відкритих даних, вступати до коледжу можуть після 9 класу школи. 

Адміністрація закладу після розголосу каже, що проведе перевірку. Цікаво, що на офіційному сайті закладу є розділ присвячений толерантності. 

Нагадаємо, що дітей у Росії змушують за шаблоном писати листи загарбникам на фронт, які потім знаходять на звільнених від них територіях України. Змушують писати такі листи й депортованих до Росії українських дітей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter