Під час спецоперації у Харкові затримали сепаратистів

Дата: 21 Січня 2015
A+ A- Підписатися

У Харкові затримали членів сепаратистського руху “Исход”, що не приховували намірів займатися підривною діяльністю.

Про це повідомив на своїй сторінці у facebook радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

Оперативно-слідча група у складі співробітників СБУ, МВС та прокуратури в рамках антитерористичної спецоперації, на основі відкритого кримінального провадження та згідно з рішенням суду розпочала обшуки і затримання в Харкові“, – написав Лубківський.

Він додав, що обшуки проводяться зокрема за адресами помешкань активістів руху “Исход” та в офісі цієї організації.

Також Лубківський додав інформацію про посилений антитерористичний режим, закликав громадян зберігати спокій і повідомляти силовикам про диверсії.

Для убезпечення українських громадян, забезпечення їхнього захисту та спокою, рівень задіяння усіх суб’єктів по боротьбі з тероризмом на всій території України є посиленим“, – зазначив радник голови СБУ.

Міністр МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у facebook написав про затримання активістів руху “Исход”, що не приховували своїх намірів займатися підривною діяльністю.

В результаті здійснення спеціальної операції, правоохоронці припинили існування осередку проросійських активістів“, – йдеться в повідомленні.

Під час обшуку у офісі організації було вилучено антиукраїнську агітаційну літературу.

Нагадаємо,у Харкові ввечері 19 січня після завершення засідання у справі активіста Михайла Соколова біля будівлі Московського районного суду стався вибух, постраждало 14 людей, є тяжко поранені. Після цього було створено окремий штаб та оголошено про режим спецоперації з пошуку тих, хто вчинив теракт.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter