Перешкоди для доступу світових медіа в зону проведення ООС усунули – Бутусов

Дата: 20 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

У Генштабі ЗСУ повідомили про те, що від сьогодні перешкоди для допуску іноземних медіа на фронт усунені. Пресцентр операції Об’єднаних сил (ООС) готовий швидко розв’язувати усі питання щодо оформлення запитів журналістів на акредитацію.

Про це журналіст Юрій Бутусов написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Джерело: сайт Армія Inform

Завдяки спільній роботі з Міністерством Закордонних справ Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний ухвалив рішення щодо пришвидшення акредитації іноземних журналістів для роботи в ООС до 48 годин, якщо раніше вони подали необхідний комплект документів до пресцентру Операції об’єднаних сил. Пресцентр ООС готовий швидко вирішити усі питання і процес оформлення усіх запитів журналістів на акредитацію“, – повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Наразі усі перешкоди для допуску провідних іноземних медіа усунуті. Звичайно, умови подачі документів до пресцентру ООС, обмеження щодо державної таємниці та заходи безпеки під час роботи журналістів залишаються.

Збройні сили України з повагою ставляться до роботи журналістів, та зроблять все необхідне для їхньої ефективної роботи та висвітлення російської агресії на Донбасі та в Криму“,– зазначили в Генеральному штабі ЗСУ.

Там обіцяють оперативно вирішувати усі неузгодженості у випадку затримки оформлення допуску журналістів до району ООС.

Нагадаємо, раніше Юрій Бутусов закликав владу відкрити доступ світовим медіа в зону проведення операції Об’єднаних сил.

За його інформацією, станом на сьогодні, близько 400 журналістів провідних світових ЗМІ не можуть отримати акредитацію для доступу в зону проведення ООС.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter