Переселенці зможуть користуватися старими картками Ощадбанку до 1 жовтня

Дата: 26 Серпня 2021
A+ A- Підписатися

Ощадбанк продовжив дію платіжних карток внутрішньо переміщених осіб до 1 жовтня 2021 року.

Про це повідомили в банку. 

Уперше Ощадбанк продовжив дію платіжних карток внутрішньо переміщених осіб наприкінці минулого року. Річ у тім, що закінчення терміну обслуговування деяких з них припадало на час карантину. Згодом установа продовжувала ці терміни щонайменше двічі. 

“Якщо ви отримали SMS від Ощадбанку, то ваша перевипущена картка вже у відділенні. Якщо ви не змогли забрати нову картку у відділенні, ви можете й надалі розраховуватися старою карткою до 1 жовтня 2021 року”, – зазначають у фінустанові.

Для людей, термін дії карток яких сплив, існують певні обмеження. Так, за допомогою старої картки не можна зняти гроші в касі у відділенні банку (у POS-терміналі). Також не можна розрахуватися безконтактно в POS-терміналі або банкоматі та здійснювати інтернет-купівлі, якщо сайт запрошує додаткову верифікацію.

“Частина банкоматів інших банків може не підтримувати операції з такими картками. В такому разі просимо повторити спробу в іншому банкоматі, бажано – у банкоматі Ощадбанку”, – зазначають у банку. 

В Ощадбанку запевнили, що продовжують перевипуск карток за графіком та доставляють їх до відділень. Платіжні картки, термін дії яких продовжували, стануть неактивними одразу після активації нових.

Фотографія обкладинки: freeradio.com.ua

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter