Перед організаторкою пікету рівності у Сумах вибачився представник керівництва БПП

Дата: 21 Червня 2017
A+ A- Підписатися

Перед організаторкою пікету рівності у Сумах Ольгою Панфіловою, яка змушена була звільнитись з посади прес-секретаря Сумської організації партії “БПП “Солідарність”, особисто вибачився керівник центрального секретаріату БПП, народний депутат України Максим Саврасов.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Говорив по телефону із прес-секретарем Сумської організації “БПП “Солідарність” Ольгою Панфіловою. Переглянувши публікації у ЗМІ про звільнення через її участь в акції на підтримку Маршу Рівності, та поспілкувавшись особисто, зробив висновок: конфлікт виник не через її участь, а через дискусію у місцевих ЗМІ про те, чи ця акція є її особистою позицією, чи партійною. Вибачився за нестриманість та хамство, яке пролунало на її адресу з боку місцевого керівництва партії”, – написав Максим Саврасов.

Нагадаємо, цієї неділі Ольга Панфілова провела у центрі Сум акцію на підтримку Маршу Рівності у Києві. Вона вийшла на вулицю Соборну з плакатом “Країна для всіх” та квітами для перехожих – на знак шанування різноманіття. Про акцію були заздалегідь повідомлені органи виконавчої влади.

Але її одиночний пікет багатьма містянами був сприйнятий вкрай агресивно – Ольга почула образи, нецензурну лайку, прокльони, а якась бабуся її навіть почала обливати “святою водою”.

А після закінчення акції Ользі, яка працювала прес-секретарем сумської організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, зателефонувала керівник територіальної організації Марина Нагорна і заявила, що Ольга зганьбила партію і її звільняють з роботи.

За словами Ольги, у понеділок керівництво начебто передумало, але вона сама написала заяву на звільнення, оскільки “не може працювати в колективі, де керівник дозволяє собі таке ставлення”.

Сумське партійне керівництво так і не вибачилося перед Ольгою, натомість на ФБ-сторінці Марини Нагорної з’явилось повідомлення, що Панфілова звільнилась “за власним бажанням… а не з ініціативи керівництва партійної організації”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter