“Опитування президента” організувала компанія кандидата від “Демсокири” в Броварах 

Дата: 27 Жовтня 2020
A+ A- Підписатися

“Опитування президента Володимира Зеленського” під час місцевих виборів організувала компанія “Зе медіа”, яка належить Володимирові Татаренку – кандидату в депутати до Броварської міськради в Київській області від “Демсокири”. Через це партія розпустила місцевий осередок.

Про це повідомляє “Бабель”. 

За даними Центральної виборчої комісії, Татаренко, 44-річний мешканець Маріуполя, у виборчому списку “Демсокири” йшов під 17-м номером, пише видання.

“Слідство.Інфо” з’ясувало, що “Зе медіа” заснували у 2007 році. Тоді компанія мала назву “Крунекс”, але у квітні 2019 року її перейменували на “Зе медіа” та змінили власника й керівника.

За інформацією з аналітичної системи YouControl, виторг компанії торік становив від 15 до 20 млн грн. 

У “Демсокирі” після оприлюднення інформації в ЗМІ заявили, що Татаренко отримав замовлення на організацію “опитування” вже після того, як висунув свою кандидатуру від їхньої політичної сили.

У заяві партії зазначають, що він не повідомив про це керівництво “Демократичної сокири”, чим “порушив усі моральні принципи й підставив під загрозу всі дії політичної сили протягом останнього року, а найголовніше – її репутацію”. Наразі проводиться службове розслідування.   

“З цього моменту організація партії в Броварах вважається ліквідованою. Ми розпускаємо Броварський осередок у повному складі. Керівництво осередку в Броварах, що дозволило цьому кандидату балотуватися, відстороняється від посад. Усі сторінки партії в соцмережах заблоковано”, – додали на сторінці партії у фейсбуку. 

Раніше ZMINA публікувала колонку політичного експерта Олександра Черненка про те, чому “опитування від Зеленського” – це афера державного масштабу. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter