Оприлюднено перелік шкіл, де кримчани можуть отримати атестат

Дата: 11 Лютого 2015
A+ A- Підписатися

Міністерство освіти і науки України оприлюднило перелік шкіл, у яких учні із зони АТО на Донбасі і окупованого Криму можуть зареєструватися на навчання екстерном, пройти державну підсумкову атестацію і отримати атестат.

Учні із зазначених територій, які хочуть отримати документ про освіту державного зразка, можуть подавати заяви на навчання в будь-яку з цих шкіл“, – сказано в повідомленні міністерства освіти і науки України.

З переліком шкіл можна ознайомитися на сайті міністерства.

Кримським школярам, які закінчують одинадцятий клас і хочуть вступати до українських вишів, бажано до 10 лютого зареєструватися на навчання екстерном на материку, повідомляють “Крим. Реалії“.

Дипломи російського зразка, як і атестати, що видаються на території півострова, тепер в Україні не визнаються, і випускникам шкіл для здачі ЗНО потрібно пройти атестацію у школах, розташованих у континентальній частині країни.

Найбільш прийнятні умови для кримчан пропонує Міжнародна українська школа – там всі іспити і контрольні можна пройти по інтернету, не залишаючи території Криму.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter