Окупанти викрали мешканця Каховки Володимира Реула просто з його оселі

Дата: 26 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Російські військові 22 червня викрали з власної квартири 39-річного мешканця Каховки Володимира Реула.

Про це на своєму телеграм-каналі повідомила Каховська міська військова адміністрація.

Фото: Володимир Реул

 “Так, 22 червня, пізно ввечері, озброєними військовими РФ прямо з квартири було забрано Реула Володимира Вікторовича, 1984 року народження. Сценарій повторюється: військові машини з увімкненими прожекторами, зброя, наручники”, – йдеться в повідомленні.

В адміністрації зазначили, що наразі місце перебування Володимира невідоме.

Каховська міська військова адміністрація звертається до всіх небайдужих, хто має будь-яку інформацію про чоловіка, повідомити про це в приватні повідомлення.

Як відомо, у селищі Великі Копані військові РФ облаштували катівню, де в нелюдських умовах тримають містян із проукраїнськими поглядами, а в Генічеську окупанти утримують людей у підвалах будівлі колишньої податкової інспекції.

Нещодавно в Одесі розпочався судовий процес у справі про насильницьке зникнення херсонської активістки та блогерки Олени Наумової. Її розглядатимуть у Малиновському районному суді міста. 


Центр прав людини ZMINA разом з українськими та міжнародними партнерами документує насильницькі зникнення, затримання та викрадення цивільних осіб на тимчасово окупованих територіях. Якщо ваші рідні зникли або ви маєте побоювання, що їх могли викрасти, – напишіть, будь ласка, на нашу електронну адресу es@humanrights.org.ua. Наш представник зв’яжеться з вами. 

Отримана інформація за згодою заявника буде використана для звернень до національних та міжнародних слідчих органів, а також міжнародних організацій для внесення ними інформації до періодичних звітів, зокрема до Комітету ООН проти тортур, Незалежної міжнародної комісії ООН з розслідувань подій в Україні, Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, Міжнародного кримінального суду, тощо для  документування та подальшого розслідування скоєних воєнних злочинів в Україні й притягнення винних до відповідальності.

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter