Окупанти вчергове обстріляли Нікополь, загинув чоловік

Дата: 27 Березня 2024
A+ A- Підписатися

27 березня, у середу, російські війська обстріляли Нікополь Дніпропетровської області. Унаслідок атаки загинув 55-річний чоловік.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської області Сергій Лисак.

Фото: Сергій Лисак

“Росіяни вбили людину в Нікополі. Їхньою черговою жертвою став 55-річний чоловік. Він потрапив під ворожий артобстріл. Через сусідів-терористів Дніпропетровщина знову втрачає…” – написав він.

Крім того, росіяни пошкодили приватні будинки, господарську споруду, лінію електропередач.

Деталі наразі уточнюються.

Фото: Сергій Лисак

Окупанти обстрілювали Нікопольщину і напередодні. Так, від ранку 26 березня громада пережила майже півтора десятка ворожих атак. Війська РФ застосовували важку артилерію і БпЛА. Від обстрілів потерпали Нікополь, Марганецька, Мирівська громади.

У районі потрощено 10 приватних будинків, господарська споруда, приватне підприємство, санаторій і декілька ліній електропередач. По обіді українські військові збили російську ракету в Криворізькому районі.

Пізно ввечері 26 березня війська росії ще два рази відкрили вогонь по Нікопольщині. Поцілили по Червоногригорівській та Мирівській громадах з важкої артилерії, випустивши з півдесятка снарядів.

Загиблих унаслідок цих обстрілів не було. Атаки припинилися, і ніч у районі минула без обстрілів.

Нагадаємо, що вранці 26 березня війська РФ з артилерії двічі обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині. Унаслідок цього поранена 91-річна жінка. Через атаки сталася пожежа, пошкоджені девʼять приватних будинків, газогін та лінія електропередач.

Потерпіла лікуватиметься амбулаторно. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter