Окупанти проголосили заступником мера Балаклії учасника талант-шоу, який забивав цвяхи в ніс

Дата: 04 Липня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти поширили в мережі відео з приміщення Балаклійської міської ради. На ньому проголошений окупантами “заступник міського голови” Сергій Агарков зірвав табличку з іменем голови Ізюмської райдержадміністрації Степана Масельського.

Про це повідомляє Balakleya_life. 

Разом з Агарковим у цьому брав участь харків’янин Сергій Моїсеєв, керівник проросійської організації, який після Революції гідності в Україні втік до РФ.

На відео Моїсеєв розповідає про “перше засідання адміністрації Балаклії” та “призначення мера Балаклії та його заступника” – Сергія Агаркова. Колаборант радіє “посаді” та публічно зрізає табличку з іменем голови Ізюмської РДА Степана Масельського.

Агарков відомий антиукраїнською позицією з 2014 року. Зокрема, він був керівником організації “Союз народної єдності” та є одним з авторів сепаратистського проєкту “Дорожня карта Новоросії”. Водночас чоловік відзначився на шоу “Україна має талант” у 2010 році. Там Агарков бив себе сокирою в живіт та забивав цвяхи до носа.

Фото: “Україна має талант”

Очільник Ізюмської райдержадміністрації Степан Масельський сказав, що не бачив відео із захопленої Балаклійської міськради й запевнив, що табличку обов’язково повісять назад. Сам Масельський виїхав з тимчасово окупованої території та займається, зокрема, доправленням на Ізюмщину гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, що ще наприкінці березня стало відомо, що мер Балаклії, Іван Столбовий, пішов на співпрацю з російськими окупантами. Міський голова разом з родиною виїхав до Росії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter