Окупанти обстріляли Купʼянськ-Вузловий, влучивши в житловий будинок: є поранені

Дата: 11 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

11 жовтня, у середу, російські військові вдарили по селищу міського типу Куп’янськ-Вузловий на Харківщині, поціливши по житловому будинку. Внаслідок цього поранення дістали двоє цивільних.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Так, обстріл стався близько 11:30.

“Один з ворожих снарядів влучив у житловий будинок. Зазнали поранення двоє цивільних людей – 72-річна жінка та чоловік 43 років. Наразі медики надають їм допомогу. На місці працюють екстрені служби”, – написав він.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають усіх заходів для документування воєнних злочинів, скоєних представниками збройних сил РФ.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Крім того, вранці, близько 5:00, російські військові обстріляли селище міського типу Борова Ізюмського району, вдаривши з РСЗВ “Торнадо-С”. Пошкоджено житлові будинки, приватні автомобілі.

А напередодні, 10 жовтня, приблизно о 18:00, росіяни поцілили авіабомбою по селу Петропавлівка Куп’янського району. Пошкоджень зазнали приватні домоволодіння.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілів російськими військовими в ніч на 11 жовтня України є дані про поранених та загиблих цивільних. Повітряну тривогу через ракетну небезпеку в низці областей оголошували після 4-ї години ранку 11 жовтня, а скасували трохи більш ніж за годину. 

За даними ОВА, щонайменше по одній людині отримали поранення в Херсонській та Дніпропетровській областях, ще про одного загиблого та двох поранених повідомили з Донеччини, і про чотирьох потерпілих – з Харківщини.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter