Окупанти атакували Харківщину “шахедами”, “ураганами” та “градами”: є поранені

Дата: 27 Березня 2024
A+ A- Підписатися

За минулу добу та ніч проти 27 березня російські загарбники обстріляли близько 15 населених пунктів Харківщини. У результаті цього пошкоджені житлові будинки й цивільна інфраструктура. Також четверо мешканців регіону дістали поранення.

Про це повідомив очільник тамтешньої ОВА Олег Синєгубов.

Так, окупанти вдарили БпЛА “Шахед” по місту Ізюм. Унаслідок цього пошкоджена будівля закладу освіти та приватний будинок. Поранення отримав 62-річний охоронець.

У селі Чорнолозка Красноградського району через ворожий ракетний обстріл без світла залишилося 78 абонентів.

Також окупанти обстріляли село Олександрівка Богодухівського району з РСЗВ “Град”. Пошкоджено будівлю місцевої установи, дев’ять приватних будинків, два приватних автомобілі, будівлю закладу освіти. Поранення дістала 56-річна жінка.

Фото: Поліція Харківської області

Через обстріл окупантами Купʼянська з РСЗВ “Ураган” також пошкоджені приватний будинок і будівля молочноконсервного комбінату. Травмувався 55-річний чоловік.

Напередодні росіяни поцілили крилатою ракетою Х-35 по Харкову, пошкодивши будівлю комунального закладу та багатоквартирний будинок. Постраждав 64-річний охоронець.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілів російських військових у ніч на 20 березня на Дніпропетровщині та Харківщині поранення отримали шестеро цивільних. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter