Окупанти атакували Бериславську громаду Херсонщини, загинув чоловік

Дата: 08 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

Російські окупанти 8 жовтня близько 17-ї години знов атакували Бериславську громаду на Херсонщині: під удар потрапили Берислав, Тягинка та Веселе.

Про це повідомила пресслужба Херсонської ОВА. 

Наслідки російського обстрілу Берислава. Джерело: Херсонська ОВА

Дві керовані авіабомби росіяни скинули на житловий квартал Берислава. Внаслідок удару зруйновані гаражні приміщення, вибуховою хвилею у корпусах медзакладу та житлових будинках вибиті вікна, пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури.

Наслідки російського обстрілу Берислава. Джерело: Херсонська ОВА

У Тягинці смертельні поранення отримав чоловік 1980 року народження, який перебував на подвірʼї будинку.

Внаслідок атаки на Веселе постраждала 63-річна жінка. Її доправили до лікарні з травмами кінцівок і контузією.

Вранці цього ж дня російські військові вже атакували керованими авіабомбами Бериславську громаду. За даними Херсонської обласної прокуратури, внаслідок обстрілу поранення отримав чоловік, який перебував у квартирі. Його госпіталізували.

Також окупанти обстріляли приміське селище Херсона. Осколкові поранення отримали три жінки, які перебували на вулиці. Пошкоджені приватні будинки.

Цього ж дня, 8 жовтня, росіяни обстріляли селище Кіндійка Херсонської області: поранення дістала 11-річна дівчинка.

Ще раніше російські війська масовано обстріляли Херсон та населені пункти правобережжя області. Під удар армії РФ потрапили житлові квартали, внаслідок чого поранення отримали 11 людей. У стані середньої важкості госпіталізували 27-річну жінку та її 9-місячну доньку.

Серед травмованих – 33-річний медик Червоного Хреста. У нього вибухова травма та контузія. Ще шестеро херсонців отримали гостру реакцію на стрес. Їх також госпіталізували.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter