Одного з розробників заборони сексу до шлюбу в Індонезії покарали за подружню зраду

Дата: 01 Листопада 2019
A+ A- Підписатися

В Індонезії за подружню зраду публічно відшмагали палицею чоловіка, який працював в організації, що допомагає розробити більш суворі закони щодо позашлюбного сексу.

Про це повідомляє BBC.

46-річний Мухліс бін Мухаммад працював у Раді улемів регіону Ачех – глибоко консервативної частини країни та єдиного місця в Індонезії, де з 2005 року діють закони шаріату і Комплекс приписів, що визначають переконання, а також формують релігійну совість і моральні цінності мусульман. Позашлюбний секс, азартні ігри, а також споживання, виробництво та розповсюдження алкоголю згідно із шаріатськими законами є протиправними.. Чоловіка спіймали з одруженою жінкою у вересні. Вони перебували в машині, припаркованій біля туристичного пляжу.

За подружню зраду бін Мухаммад дістав покарання у вигляді 28 ударів ротанґовою палицею і Очищених стебел ротанґової пальми., а його супутниця – 23 удари. 

“Це закон Бога. Будь-хто має бути покараним, якщо його визнають винним, навіть якщо він є членом MPU”, – заявив “BBC News Індонезія” Хусаїні Вахаб, заступник міського голови району Ачех Бесар, де проживає порушник.

Окрім тілесних покарань чоловіка також виключать з Ради улемів, яка консультує місцеву владу щодо розроблення і впровадження шаріатських законів.

Журналісти повідомляють, що Мухліс бін Мухаммад став першим ісламським релігійним лідером, якого публічно відшмагали в Ачеху з моменту запровадження шаріатського законодавства. Покарання в регіоні відбувається публічно, на відкритій платформі, але дітям заборонено спостерігати. Закони шаріату на території Ачеху застосовується як щодо мусульман, так і стосовно немусульман.

Як відомо, на початку вересня в Індонезії відбулися масові протести. Люди вийшли на вулиці, аби висловитися проти намагань влади запровадити покарання за секс до шлюбу, спільне проживання людей не в шлюбі, заборону абортів та образу президента країни, гімну, прапора та інших символів Індонезії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter