Ни Київщині енергетики підірвалися на протитанковій міні

Дата: 29 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

28 квітня у Київській області внаслідок наїзду на міни на деокупованій території одна людина загинула, ще троє отримали поранення.

Про це у фейсбуку повідомив голова поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Джерело: фейсбук-сторінка Андрія Нєбитова

Один з вибухів стався у селі Маковище Бучанського району, коли працівники енергетичної компанії виїхали на польову дорогу.

“Перелом ліктьового суглоба і стегна, і це потерпілому ще пощастило вижити після наїзду на протитанкову міну”, – прокоментував Нєбитов стан потерпілого.

При цьому поблизу місця детонації сапери виявили ще 5 таких мін, які лишили російські військові, відступаючи з території Київської області. 

Джерело: фейсбук-сторінка Андрія Нєбитова

Другий вибух стався в Макарівському районі, коли бригада електриків відновлювала електропостачання й виїхала на польову дорогу.

“Один працівник загинув, ще двоє поранених в результаті наїзду на міну. Практично щодня ми фіксуємо такі трагедії, тому вже вкотре закликаємо громадян бути обережними, не виїжджати на ґрунтові дороги і лісові стежки районів, які були в окупації”, – зазначив голова поліції Київщини. 

Він також закликав оминати закинуті будівлі та місця дислокації військ агресора та не брати незнайомі речі з місць бойових дій.

Нагадаємо, 23 квітня в селі Нижня Сироватка на Сумщині, працівник “Укрзалізниці” дорогою додому підірвався на протипіхотній міні. Від вибуху чоловік отримав поранення та контузію.

Фото обкладинки: фейсбук-сторінка Андрія Нєбитова

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter