Німецька поліція викрила одну з найбільших платформ дитячої порнографії у даркнеті

Дата: 04 Травня 2021
A+ A- Підписатися

Після проведення низки обшуків та затримань у Німеччині та Парагваї правоохоронці викрили одну з наймасштабніших платформ дитячої порнографії у даркнеті під назвою Boystown. 

Про це повідомляє DW.

За даними Федерального відомства у кримінальних справах (BKA) Німеччини, мережа налічувала понад 400 тисяч членів. Обшуки відбулися у землях Північний Рейн-Вестфалія, Баварія та Гамбург. Затримання трьох осіб відбулося у Німеччині, одного німецького громадянина затримали за міжнародним ордером у Парагваї.

Троє правопорушників, один з яких вже багато років проживає у Латинській Америці, підозрюються в адмініструванні порнографічної мережі Boystown. Ще один чоловік з Гамбурга, який з липня 2019 року опублікував у ній понад 3,5 тисячі матеріалів, був одним з найактивніших членів мережі.

Усіх цих осіб затримали після обшуків у їхніх квартирах, які відбулися 14 та 15 квітня. З того часу вони перебувають під вартою. Чоловіка, заарештованого у Парагваї, найближчим часом мають видати німецьким правоохоронним органам.

Нагадаємо, у березні 2021 року президент України підписав закон про кримінальну відповідальність за сексуальне домагання дітей, яким впроваджується особливий механізм захисту дітей, що постраждали від сексуального насильства або стали його свідками.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter