Незаконному “начальнику” окупаційної служби виконання покарань в Криму загрожує 15 років за держзраду

Дата: 27 Квітня 2023
A+ A- Підписатися

Незаконному “начальнику” окупаційної служби виконання покарань в Автономній Республіці Крим Вадиму Булгакову загрожує 15 років за державну зраду.

Про це інформує “Крим.Реалії” з посиланням на пресслужбу прокуратури Автономної Республіки Крим.

Вадим Булгаков

За даними українських слідчих, з початку тимчасової окупації Криму громадянин України зрадив присязі та прийняв пропозицію Росії обійняти посаду керівника одного з підрозділів кримської “федеральної служби виконання покарань”. Пізніше він став очільником цього відомства.

“2016 року за “заслуги перед окупантами” чоловік отримав звання “генерал-майора внутрішньої служби”, – мовиться у повідомленні.

Зазначається, що фігурант надавав допомогу представникам іноземної держави у проведенні підривної діяльності проти України, а також своїми діями та рішеннями сприяв становленню окупаційної влади РФ на півострові.

У публікації не називають імені фігуранта, проте поінформоване джерело в Прокуратурі АРК повідомило “Крим.Реалії”, що йдеться про Вадима Булгакова. Посаду він обіймає з 2014 року. До окупації обіймав посаду начальника Управління державного департаменту України з питань виконання покарань в АРК.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter