Нардеп Парасюк побив поліцейського в Донецькій області

Дата: 06 Лютого 2017
A+ A- Підписатися

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття народним депутатом Володимиром Парасюком поліцейського в Донецькій області.

Про це Українським новинам повідомило джерело в поліції.

За даними джерела, 4 лютого учасники блокади залізничного переїзду біля Бахмута поблизу лінії розмежування з окупованими територіями почали конфлікт з правоохоронцями.

Конфлікт почався через наміри поліції провести перевірку автомобіля з 8 громадянами у військовій формі, у яких було виявлено зброю.

Під час бійки депутат почав погрожувати і вдарив поліцейського, вимагаючи від нього покинути блокпост активістів.

Поліцейський госпіталізований з забоєм грудної клітини в місцеву лікарню.

Водночас, як повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Донецькій області з посиланням на начальника управління В’ячеслава Аброськіна, кримінальне провадження за даним фактом не відкривалось.

За словами Аброськіна, поліція Донецької області проводить правову оцінку інциденту на блокпості Бахмута за участю народного депутата і поліцейського.

“Інформація про подію зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка. Ніякого кримінального провадження за фактом спричинення поліцейському тілесних ушкоджень у Бахмуті не існує”, – підкреслив Аброськін.

У коментарі “Українській правді” нардеп Володимир Парасюк заявив, що не бив поліцейського і нічого не знає про відкриття справи щодо нього.

“Ніхто нікого не бив. В нас відбулась словесна емоційна перепалка. На блокпості затримали ветеранів АТО. Тримали 3 години. Хотіли сфабрикувати справу. Почали придумувати різного роду провокації. Виїхали на місце. Я і Тарас Пастух. Розібрались. Було можливо на підвищених тонах, але ніхто нікого не бив. Цей міліцейський з райвідділу почав фабрикувати справу”, – пояснив Парасюк.

“Мало того, я вчора взяв мандарини і банани, і разом з хлопцями ми ходили провідати “побитого” міліціянта, але в палаті ми його не знайшли. За словами лікарів, він з нормальним тиском і здоровим кольором шкіри пішов додому на своїх двох. І скажіть, як можна спричинити забій грудної клітки людині в бронежилеті?”, – зазначив він.

Як відомо, 2 лютого ветерани і активісти перекрили залізничний переїзд поблизу міста Бахмут Донецької області.

Акція “блокади торгівлі з окупантами” розпочалася 25 січня, коли активісти заблокували залізницю Луганськ-Лисичанськ-Попасна на ділянці Гірське-Золоте, а також станцію “Світланове” із закликами про припинення торгівлі з незаконними збройними формуваннями.

Прокуратура 26 січня відкрила кримінальне провадження за фактом блокування залізниці в Луганській області на лінії розмежування.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter