Напередодні окупанти обстрілювали Донеччину та Херсонщину: є загиблі та поранені

Дата: 12 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж минулої доби, 11 березня, у Херсонській області через російські обстріли одна людина загинула, ще троє цивільних дістали поранення. Також поранення отримали троє жителів Донецької області.

Про це повідомляють очільники тамтешніх ОВА Олександр Прокудін та Вадим Філашкін

Фото: Поліція Херсонської області

Так, на Херсонщині росіяни обстрілювали Антонівку, Республіканець, Качкарівку, Велетенське, Червоний Маяк, Станіслав, Крупицю, Одрадокам’янку, Зміївку, Дніпровське, Львове, Іванівку, Понятівку, Берислав, Тягинку, Зимівник і Херсон.

В області пошкоджено 13 приватних будинків, а в обласному центрі – приватний будинок та автомобіль.

Також унаслідок російських атак у населених пунктах Херсонщини зафіксували влучання в навчальний заклад і господарчі споруди.

“Через російську агресію одна людина загинула, ще троє – дістали поранення”, – зазначив Прокудін.

Тим часом на Донеччині росіяни поранили трьох людей: двох у Селидовому та одного в Торецьку.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення загинули 1 882 жителі Донеччини, поранення дістали 4 698. Загальна кількість жертв на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Нагадаємо, що 11 березня внаслідок обстрілів Вовчанської громади Чугуївського району та Купʼянщини дістали поранення четверо людей.

Близько 13:30 під ворожим артилерійським обстрілом опинився Вовчанськ. Поранення дістала 70-річна жінка. Пошкоджено вісім приватних будинків.

Також окупанти вдарили по селу Глушківка Купʼянського району. За попередньою інформацією, поранено троє цивільних чоловіків. Їх госпіталізували до медичної установи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter